Празнични идеи

Бижуто – красив коледен подарък за любимата жена

Когато става дума за запомнящи се подаръци, особено по време на Коледа, красивите бижута са прекрасен избор. Малките жестове и внимателно подбраните изненади, скрити под Коледната елха, показват на любимата жена колко много означава тя за вас. Луксозна кутия с ценен коледен подарък в нея неименуемо ще я накара да се почувства наистина специална.

Но как да изберете бижуто, което истински ще я зарадва?
Ето няколко съвета:

Какво носи тя?
Обърнете внимание на бижутата, които вече има. Така ще можете да прецените какво бижу би носила и кое би прибрала в бижутерката. Заслушайте се в това, което казва. Ако сподели, че е харесала гривна на приятелка, или че ѝ липсва синджирче за любимия медальон– ето го Вашият подарък!

Добавете сантиментална стойност
Кой е любимият ѝ цвят? С какъв камък е свързан месецът, в който е родена? Кой е любимият ѝ символ? Би ли носила тематично бижу като бляскава снежинка или мъничка звезда? Отговорите на тези въпроси ще Ви помогнат да подберете подарък, което не просто ще ѝ хареса – той ще ѝ създаде истинска наслада и ще ѝ подскаже колко много внимание сте вложил при избора.

Не променяйте стила ѝ
Не експериментирайте прекалено при избора на бижу. Всяка жена се придържа към определен стил, когато подбира дрехите и аксесоарите си. Ако предпочита украшения от бял метал, не рискувайте с бижута с позлата и обратното. Големи и дръзки аксесоари няма да зарадват дама, която предпочита малки и деликатни накити. Обърнете внимание дали носи обеци, за да избегнете неудобна ситуация с подарък, който не може да носи, поради липса на дупчици на ушите например.

И не забравяйте, най- ценното в един подарък е вниманието, с което е поднесен! Създайте си вълшебни празници!

Related Posts