Празнични идеи

Да посрещнем Новата година с блясък – как да изберем подходящото бижу

бижута за Нова година, стил, блясък, традиция

Последната вечер от годината е специална и празничния дух на вечерта призовава за блясък и разкош! Ето защо, независимо дали планирате да отбележите този повод на официална вечеря, в нощен клуб или в домашна обстановка с приятели, празникът позволява да покажете дръзкото си аз с добре подбрани бляскави аксесоари.

Ето 4 предложения, с помощта на които ще привлечете погледите към себе си:

Коктейлен пръстен
Когато акцентирате върху ръката си с масивен пръстен, не отвличайте вниманието с други забележителни бижута. Нека пръстенът е основният отличаващ се елемент във вашата визия. За да постигнете това, пропуснете масивните гривните и колиета. По-добре го комбинирайте с красиви обеци в същия стил или брошка, която да допълва тоалета.

Дълги обеци
Дългите обеци са красив акцент в облеклото и перфектен партньор на роклята без презрамки. Те ще оформят лицето ви и ще създадат фокусната точка. Косата, тена и формата на лицето ви са трите елемента, които играят роля при избора на обеци, които ще ви подхождат най-добре. Съобразете се с това.

Класически комплект в цвят
За да освежите монохромен тоалет или да подчертаете цвета на облеклото- подберете класическо бижу в съответен ярък цвят. За официални поводи е препоръчително да заложите на комплект, вместо да комбинирате отделни бижута. Ако деколтето не позволява медальон, по-добре пропуснете колието и заложете на обеци, пръстен и гривна.

Красив часовник
Класическият сребърен часовник е функцонално бижу, което всяка жена би се радвала да притежава. Той е чудесна инвестиция и един от най-добрите аксесоари за празнични събития.

И докато отброявате последните секунди от старата година, не забравяйте да си намислите най-съкровеното желание за новата!

Related Posts