Празнични идеи

Имате ли цвете в живота си? Честита Цветница!

подарък за цветница

Наближава един празник, изпълнен с цветове и аромати – Цветница. И този ден е напълно на мястото си, в най-оптимитичния сезон – пролетта, която вече е дошла, цветята в градините не се страхуват от студа, а дърветата показват, че са готови да ни дарят с плодовете си.

Ние, хората, също сякаш се събуждаме – започваме да прекарваме повече време навън, да се срещаме с повече приятели, а също така се събуждат и нашите чувства, досега сякаш леко задрямали на топло до парното. А пролетта е тук, за да напомни на всички нас, че това, което е вътре, трябва да го изразим навън – да покълне като семенце и да порасне в собствените си цветове.

Затова, ако имате скъпo Цвете в живота си – дъщеря, майка, приятелка или любима, посейте в нея красотата на своите чувства, покажете ѝ, че цените нейните уникални цветове.

Нашите предложения за празника са нежни цветя. Изберете това, което ще се хареса на вашето Цвете.
Например, любимият ни сребърен комплект с позлата Blue petals. Женствено колие, допълнено от обеци в същия стил.

сребърен комплект, цвете, перла, жълта позлата, син цирконий

А ако вашето Цвете си пада по по-дискретни бижута, вижте нашата гривна за късмет Stroke of luck.

четирилистна детелина, сребърна гривна, цирконий, цвете, родиево покритие

Другото ни предложение е за по-смелите, екстравагантни цветя, които обичат дълбоки деколтета. Този сребърен медальон с бял оникс, позлата, цирконии и розички от пресован корал е идеален подарък за тях:

атрактивен сребърен медальон, жълта позлата, пресован корал, бял оникс, цирконий, цвете, ganezzi, роза,

Честита Цветница!