Празнични идеи

Наръчник за КОЛЕДНИ подаръци

Вече сме в магията на декември- светлинки, уют, топло лате или ароматно греяно вино, сладки с канела и портокалови корички…и дълги списъци с желанията на любимите хора. Ако все още отмятате листа с празнични изненади, разгледайте нашия наръчник с идеи за чудни блестящи подаръци. Ще ви подскажем как да изберете перфектните бижута-изненади за всяка уникална любима жена в живота ви.

За магьосницата на сезоните

Тя предпочита бижута и облекла, които пресъздават емоциите и вълшебството на конкретни моменти. Нейният стил е не просто модно изразяване, а почти магичен начин да се свърже със сезоните и събитията около нея.
Има деликатна и женствена визия, която се отразява в нежния й грим, избора на цветове и изчистените силуети.
Обича да носи дрехи, които са тематични за сезона или празника, като например пуловери с еленчета през зимата или цветни плетива през пролетта. В гардероба й преобладават дрехи и аксесоари със сезонни мотиви и символи. Носи бижута, които са символични за определени събития или време от годината. Например, през зимата може да предпочита бижута с еленчета или снежинки. Участва активно в подготовката за празници и оценява възможността да изразява своето настроение чрез стилове и аксесоари. За своята любима романтичка, потърсете в колекциите ни тематични празнични бижута с изящна изработка. Сигурни сме, че ще я влюбите в подаръка мигновено!

КЪМ КОЛЕКЦИЯТА

сребърни обеци, еленче, цирконий, родиево покритие,

За владетелката на минимализма

Тя е еталон за елегантен и суфистициран външен вид! Чисти линии, ненатрапчиви цветове и прости форми са нейна запазена марка. Избягва излишествата и предпочита есенциалните елементи в гардероба си. Вярва в правилото, че “по-малко е повече”, но не и когато говорим за качество. Прецизната изработка в дрехите и аксесоярите са must have когато избира гардероба си. В бижутерката ѝ откриваме бижута от благородни метали с перфектна изработка с линейни и абстрактни форми. Ако избира бижута с камъни, те са в по-малки размери и със спокоен, минималистичен дизайн. Нашата колекция BASIC е малък оазис за жената минималист.

КЪМ КОЛЕКЦИЯТА

сребърни обеци , без камък, родиево покритие, жълта позлата

За любителката на природата и дизайна

Тя е влюбена в естетиката на природата. Носи дизайнерски рокли със съвършено подбрани бижута, които допълват техния дизайн. Избира елегантни чанти и обувки, които съчетават комфорт с модерен дизайн. Когато селектира бижутата си, държи на високото качество на материалите и уникалността на дизайна. Предпочита бижута, които разказват история и носят енергията на камъните си. Нейните бижута са не само аксесоари, но и израз на нейната индивидуалност и любов към красивото и уникално. Специално за нея сме създали колекция Уникати – една прецизна селекция от сребро с рутений, позлата, перли и минерали, изваяни в приказни форми.

КЪМ КОЛЕКЦИЯТА

сребърна гривна, естествени камъни, черна перла Барок, цитрин, перидот, рубин, аметист,

За царицата на блясъка

Тя обича да носи пищни бижута и ексцентрични дрехи, излъчва живот и индивидуалност във всяка своя поява. Тя не се страхува от внимание и винаги търси начини да изрази своята креативност и уникалност чрез стил и аксесоари. Обича ярки и наситени цветове, впечатляващи рокли и нестандартни обувки. Бижутата ѝ са с бляскави инкрустации, перли и цветни камъни. Дори и в ежедневието си носи обемни обеци, колиета с камъни и множество пръстени. Нейният живот е пълен с културни и модни събития, където може да изрази своята индивидуалност и стил. За тази ярка дама сме селектирали колекция Luminary– изобилие от блясък и съвършенство.

КЪМ КОЛЕКЦИЯТА

сребърни обеци, циркон Граф, цирконий, родиево покритие

За принцесите на Disney

Ако в живота ви има малка кокетка, която тайно краде бижутата на майка си и дефилира с тях до детската градина, това е момента да я зарадвате с нейно първо собствено сребърно бижу!
Детската ни колекция предлага изобилие от малки сребърни съкровища на достъпни цени, които ще екзалтират всяка малка принцеса. Може да изберете прекрасно малко колие талисман с фигурка, която синхронизира с интересите ѝ или гривничка с удължител, който позволява корекция на дължината. Ако пък вече носи обеци, в колекцията Selina kids ще откриете сребърни модели с блестящи камъчета или цветен емайл с подходящи закопчалки, които не се заплитат в косата и дрешките и са удобни при сън.

КЪМ КОЛЕКЦИЯТА

сребърни обеци, цирконий, родиево покритие, сърце, подходящи за дете,

Желаем ви вдъхновяващ коледен шопинг! И не забравяйте- най-важното при избора на бижу за Коледа е желанието ви да направите подарък, който отразява любовта и вниманието ви. Съчетайте стил, качество и лична нотка, за да направите този момент особено специален за вашите близки. Не се притеснявайте да бъдете креативни. Весели празници и блестящи моменти на споделена радост! 🌟✨