Бижутата в колекциите на Selina са изработени от сребро 925 с гарантиран качествен монтаж на камъните, здравина на запойките, липса на вредни и алергизиращи вещества.

Всеки артикул е придружен от сертификат за автентичност, който служи като гаранционна карта за 2 (две) години от датата на сертификата.

Гаранцията важи при:

  • констатиране на несъответствие на стоката с договореното
  • явни производствени дефекти
  • изпадване на камък. В този случай, за да извършим корекцията, е необходимо да изпратите камъка заедно с бижуто. Ако камъкът не е наличен, преди монтажа ще Ви информираме за стойността на камъка, която трябва да заплатите.

Гаранцията е невалидна при:

  • дефекти и промени в цвета на бижуто, породени от неправилна употреба, механично или химическо въздействие (удар, надраскване, пречупване, скъсване, деформиране, съприкосновение с козметика, химикали и минерална вода и др.).
  • липса на касова бележка/ разписка за пощенски паричен превод или фактура и сертификат за автентичност.
  • всяка корекция на продукта, извършена от купувача или трето лице.

За да предявите рекламация, моля попълнете формуляра за упражняване правото на рекламация, прикачен в края на тази страница.

След като получим информацията, ще Ви изпратим потвърдителен имейл.

Моля, прикрепете принтирано копие от формуляра към останалия пакет с оригинални документи на бижуто (сертификат за автентичност , документи за плащане (разписка за ППП/ касов бон или фактура). Заедно с документите, доставете бижуто в обект на фирмата. Гаранционни продукти се приемат във всички физически магазини  Selina.

При доставка с куриер, моля изпратете бижуто на адрес:
М-н Селина
бул.Цар Симеон Велики 90
Стара Загора, 6000
0899946522

Всички срокове, касаещи рекламацията, са описани в общи условия.

Формуляр за упражняване правото на рекламация
Моля представете артикулния номер на продукта, предмет на рекламация.