Символи при бижутата

Символите в бижутата или как да визуализираме мечтите си…

символи при бижутата

Здраве, успех, пари, любов – какво искате да ви се случи през новата година? Какъвто и да е отговорът ви, сигурно знаете, че често трябва да мислите за желението си, да го визуализирате, за да има шанс то да се сбъдне. Така работи вселената – изпраща ни това, за което мислим, затова трябва да внимаваме какво си пожелаваме.
И понеже визуализациите може да не ни се отдават много, няма по-лесно от това да носим бижу, което да ни напомня какво искаме да извикаме в живота си. Ето нашите предложения:
Дървото на живота: символ на силата и дълголетието. Носете го, когато имате нужда да се почувствате Тук и Сега, с корени дълбоко в живота. (вижте го тук)
Ръката на Фатима: свързва се със закрилата и изцелението. Ако чувтсвате, че ви трябва помощ, това е вашият символ. (повече за него тук)
Ключът: нещо пречи на проявлението на вашия талант? Носете ключ! Това е символът на отключването на потенциала. (вижте нашето предложение тук)
Сърце: въпреки че всички го знаем, добре е да си го кажем пак- любовта е най-чистата сила! Нека си го припомняме често. Защо не с колие като това?
И не забравяйте да си намислите желание!