Мода

Топ тенденции при бижутата за 2019г.- максимализъм и асимерия

тенденции при бижутата за 2019

Нова година, ново начало за външния ни вид. Нека използваме първите месеци на 2019, за да видим как аксесоарите ни могат да спомогнат да освежим новогодишното ни Аз. Това, което наблюдаваме на световната сцена ни говори, че е време да се заявим смело с външен вид, така че се пригответе за максимализъм в бижутата. А защо не и в мечтите и плановете ни – може би е време да започнем да живеем смело.
Ето какво вещае 2019 година за нашите бижута:

Асиметрични обеци
Време е да започнете да съчетавате стиловете – например, една парти и една по-всекидневна обеца. 2019 е – никой няма да ви погледне странно. Но със сигурност ще привлечете погледи.

Дебели халки
Обеците тип халки винаги са били на мода под една или друга форма, но тази година тяхната дебелина ще е това, което всъщност ще акцентира върху лицето ви. Представете си – дебелите халки са рамката на вашето прекрасно лице!

Чокър колиета
За някои от нас този тренд е нещо добре забравено старо от 90-те години на миналия век. Други сега ще го изживеят за първи път. Да си признаем, на нас ни харесва, защото чокър колието акцентира нежната шия, като в същото време я „облича“ вместо шал.

Бижута с лого
Тенденцията с лого бижутата е от миналата година, но явно е толкова успешна, че ще ѝ се радваме още поне няколко сезона. Очакваме с нетърпение да видим още дизайнерски лога.

Колиета с монети
Още една тенденция, която дори и да не помним, знаем, че е съществувала – монети като украшение са носили нашите прабаби и пра прабаби. Сега, обаче, този тренд добива световна популярност от вече няколко сезона и ние много се радваме на този факт.

Колиета от етажирани синджири
Синджирите отдавна са фаворит на хип-хоп изпълнителите, но тази година стават достъпни и за по-широка публика. Можете да смесвате различни по дължина и стил синджири, за да сътворите вашата уникална и модна визия тази година.

Пръстени за кутре
Дори и малките заслужават внимание. Пръстените за кутрета са тук, за да ни покажат, че всеки детайл заслужава нашето внимание, а защо не и чуждото?

Перли и цветни камъни
Декорацията с перли и цветни камъни може да ви се струва твърде лятна, но ви уверяваме, че дори и без слънце, този тренд вече се наложи като любим за 2019 година.