Сребърна гривна - Blue topaz shimmer

198.00 лв.

Сребърна гривна - Alhambra Onyx Mono

35.00 лв.

Сребърна гривна - Alhambra Onyx CZ

117.00 лв.

Сребърна гривна - Alhambra Pearl CZ

117.00 лв.

Сребърна гривна - Alhambra black and white

67.00 лв.

Сребърна гривна - Black quartz & pearls

59.00 лв.

Сребърна гривна - Baroque pearls antique

475.00 лв.

Сребърна гривна - Moon stone antique

527.00 лв.

Сребърна гривна - Blue opal star

57.00 лв.

Сребърна гривна - Pearl hearts

83.00 лв.

Сребърна гривна - Oval Marc

165.00 лв.

Сребърна гривна - Magic of colors

520.00 лв.

Сребърна гривна - Marc & Jade

397.00 лв.

Сребърна гривна - Marcasite Arch

254.00 лв.

Сребърна гривна - Gardenia

395.00 лв.

Сребърна гривна - Jade

333.00 лв.