Прескочи към основното съдържание

филтри

ЦЕНА

Price: 0 лв. - 945 лв.

МАТЕРИАЛ

ФОРМА

КАМЪК

Медальони

Сребърните медальони заслужават специално внимание в света на сребърните бижута. Класически, семпли или екстравагантни, те мигновено преобразяват визията, придават блясък и подчертават стила.
Внимателно подбрани,  сребърните медальони  могат да бъдат страхотен подарък с послание: висулка с форма на сърце ще покаже чувствата ви, ангелът ще се превърне в любим амулет закрилник, слончето ще напомня за истинско приятелство, а сребърен медальон с естествен камък ще зарадва всяка ценителка на луксозни медальони. Сребърните висулките са прекрасно допълнение към визията. Изберете своята сребърна висулка от богатата ни колекция.
Когато избирате сребърен медальон, трябва да прецените и с какъв синдцир ще го съчетаете. Обемните и масивни медальони изискват здрави и плътни синджири. Нежните и ефирни висулки могат да се комбинират с фини синджирчета. Дали медальонът е изработен изцяло от сребро или има специална обработка, като оксидация, позлата или родиево покритие също определя с какъв синджир да се съчетае. Медальоните с родиево покритие са с характерен блясък и не се променят цвета си с времето, за разлика от висулките без покритие. Ето защо към всяка родирана висулка е добре да изберете родиран синджир, за да няма разминава с цвета и излъчването на двата елемента.
Сега е по-лесно от всякога да изберете и закупите сребърни медальони онлайн. Можете да разгледате спокойно и в уюта на своя дом каталози пълни със сребърни висулки онлайн. Когато избирате онлайн магазин за бижута, препоръчително е да селектирате реномирани фирми с традиция и опит в бижутерията, които гарантират качеството на своите бижута. Всяко сребърно бижу трябва да бъде маркирано с контролен печат от държавна лаборатория.
Когато поднасяте медальон за подарък на любим човек, обърнете внимание на опаковката и документите придружаващи бижуто. В Селина вярваме, че красивата брандирана кутия и сертификат за автентичност с подробна информация за характеристиките на бижуто са неотлъчна част от всеки изискан ювелирен подарък.

Количка