Прескочи към основното съдържание

филтри

  • Category:

ЦЕНА

Price: 0 лв. - 945 лв.

ДЪЛЖИНА

ЗАКОПЧАВАНЕ

ВИД

МАТЕРИАЛ

ФОРМА

ПЛЕТКА

КАМЪК

ВИД

Разпродажба!

Сребърна лъжичка с име

210.00 лв. 195.00 лв.

Артикул: лъжичка с име
Материал: сребро 925
Камъни: няма
Размери: обща дължина-150мм, дължина на дръжка-110мм

15 налични

Описание

Ръчно изработена сребърна лъжичка с име по поръчка. Един персонален и впечатляващ подарък подходящ за различни поводи: изписване на новородено, погача, кръщене, рожден ден. Лъжичката се изработва изцяло на ръка, като дръжката е от масивна многопластова сребърна пластина с ръчно изрязан контур на поръчаното името. Лъжичката може да се използва за захранване на дете, отчитайки полезните (антибактериални) свойства на среброто.
Видео:🎥

Грижи и съхранение: След употреба, измийте прибора с препарат за съдове и подсушете с мека кърпа. Съхранявайте на тъмно и сухо място, далеч от остри или абразивни предмети, които могат да надраскат изделието. Миенето на лъжичката в съдомиялна не е препоръчително!

За да направите поръчка на лъжичка с име, при завършване на поръчката, напишете името в БЕЛЕЖКИ точно както искате да бъде изписано (на кирилица или на латиница). Срокът за изработка е 10 работни дни от датата на поръчката.

Бижуто се доставя в подаръчна кутия с фирмен сертификат за качество и автентичност.

Материал: Сребро 925

Важно! Връщане на закупена стока
Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания

Допълнителна информация

Камък

без камък

Материал

Сребро 925

Количка