fbpx Прескочи към основното съдържание

Комплект със султанит 02464572

113.00лв.

Артикул: комплект
Материал: сребро 925 с розова позлата
Камъни: султанит и цирконии
Размери: размер на обеците-20мм х 12мм, размер на медальона- 20мм х 12мм, размер на камък-15мм х 12мм

1 налични

Описание

Сребърен комплект с розова позлата и фасетиран лабораторен султанит под формата на елипса, в обков от малки бели цирконии. Комплектът включва обеци и медальон. Обеците са на удобно английски закопчаване и перфектно прилягат към ухото. Изключително впечатляваща е комбинацията от цвета на обкова и динамичния цвят на камъка!

Минералът султанит е абсолютен хит в бижутерията и украсява бижутата на много знаменитости. Интересът на всички е прикован от впечатляващите качества на камъка, а именно способността му да променя цвета си според светлината. Изложен на приглушена светлина, той придобива кехлибарено кафяв цвят, при синтетична светлина става насително зелен, а огрян от ярка дневна светлина заблестява в пурпурно лилаво.

🎥 видео

Грижи и съхранение: За да отстраните отпечатъците от пръсти и да върнете блясъка на камъните, потопете бижуто за около час в течен сапун, разтворен в топла вода. След това изплакнете обилно с хладка вода и подсушете добре. Съхранявайте всяко бижу в отделна торбичка или отделение на бижутерка, за да предпазите от надраскване.

Бижуто се доставя в подаръчна кутия с фирмен сертификат за качество и автентичност.

Производител- Турция
Материал- Сребро 925

Допълнителна информация

Комплекти

Бижута с естествен камък, Бижута с розова позлата