fbpx Прескочи към основното съдържание

Сребърна лъжичка – Sokolov Angel

154.00 лв.

Артикул: лъжичка
Материал: сребро 925 и позлата
Камъни: няма
Размери: обща дължина- 120мм
Сертификат    Опция преглед
 Опция връщане    Безплатна доставка над 50лв

1 налични

Код: 2302010001/98911608 Категория: Етикети: , , Brand: .

Описание

Сребърна лъжичка Ангелче със съвършена полировка и прецизна позлатa.

Мечтата на всяка майка е бебето да се храни с удоволствие и лекота. Направете храненето още по-забавно, безопасно и лесно, като използвате красиви сребърни прибори с интересни декорации и подходяща дръжка, пригодена за неопитната малка ръка. Тази красива сребърна лъжичка ще се превърне в любимия помощник на всеки малчуган по време на хранене.

Лъжичка е изработена изцяло от сребро 925 с допълнително екологично чисто безцианидно покритие от сребро 999,9 с дебелина над 4 микрона. При изработката е използвана швейцарска технология за пасивация- нанесено е хипоалергенно, безопасно за здравето покритие, което защитава среброто от оксидация.
Доказано научно, среброто поддържа имунитета, а в допълнение, сребърните йони имат благоприятен ефект върху синтеза на нуклеинови киселини, които са незаменими за активната работа на мозъка.

Сребърната лъжичка е традиционен и полезен подарък, който ще се използва с години и ще се превърне в прекрасен спомен за всяко дете.

Грижи и съхранение: След употреба, измийте прибора с препарат за съдове и мека гъба без абразивно покритие. След това подсушете старателно с мека кърпа. Съхранявайте на тъмно и сухо място, далеч от остри или абразивни предмети, които могат да надраскат изделието. Миенето на лъжичката в съдомиялна не е препоръчително!

Бижуто се доставя в подаръчна кутия с фирмен сертификат за качество и автентичност.

Производител- SOKOLOV
Материал- Сребро 925

Допълнителна информация

Лъжички

с позлата

Може да ви допадне и...

Количка