Бижутата в колекциите на Selina са изработени от сребро 925, злато 585 или злато 750 с гарантиран качествен монтаж на камъните, здравина на запойките, липса на вредни и алергизиращи вещества.

Всеки артикул е придружен от сертификат за автентичност, който служи като гаранционна карта за 2 (две) години от датата на сертификата.

Гаранцията важи при:

  • констатиране на несъответствие на стоката с договореното
  • явни производствени дефекти
  • изпадване на камък. В този случай, за да извършим корекцията, е необходимо да изпратите камъка заедно с бижуто. Ако камъкът не е наличен, преди монтажа ще Ви информираме за стойността на камъка, която трябва да заплатите.

Гаранцията е невалидна при:

  • дефекти и промени в цвета на бижуто, породени от неправилна употреба, механично или химическо въздействие (удар, надраскване, пречупване, скъсване, деформиране, съприкосновение с козметика, химикали и минерална вода и др.).
  • липса на касова бележка/ разписка за пощенски паричен превод или фактура и сертификат за автентичност.
  • всяка корекция на продукта, извършена от купувача или трето лице.

За да предявите рекламация, моля попълнете формуляра за упражняване правото на рекламация, прикачен в края на тази страница.

След като получим информацията, ще Ви изпратим потвърдителен имейл.
Бижуто, заедно с прикрепените документи може да доставите лично в наш физически магазин или да изпратите до офиса ни по куриер.
Гаранционни продукти се приемат във всички физически магазини  Selina.

При доставка с куриер, моля изпратете бижуто на адрес:
Селина Онлайн
ул. Майор Кавалджиев 119, ет.2, офис 4
Стара Загора, 6000
0898425216

Екип рекламация ще направи оценка на предявената рекламация и ще информира клиента за решението чрез и-мейл или телефон. Всички срокове, касаещи рекламацията, са описани в общи условия.

Формуляр за упражняване правото на рекламация
Моля представете артикулния номер на продукта, предмет на рекламация.