Показване на 1–36 от 1413 резултата

Сребърен пръстен - Jard

86.00 лв.

Сребърен пръстен - Eliet

49.00 лв.

Сребърни обеци - Mini CZ hoops

79.00 лв.

Сребърни обеци - White rays

87.00 лв.

Сребърни обеци - Anjela

69.00 лв.

Сребърни обеци - Garnet Libra

130.00 лв.

Сребърни обеци - Soft soul

79.00 лв.

Сребърни обеци - Vogue hoops blue

198.00 лв.

Сребърни обеци - Vogue hoops pink

198.00 лв.

Сребърни обеци - Vogue hoops

198.00 лв.

Сребърни обеци - Pink flowers

69.00 лв.

Сребърни обеци - Light leaves

79.00 лв.

Сребърни обеци - Pear light

86.00 лв.

Сребърни обеци - Light line

87.00 лв.

Сребърни обеци - Tulip

147.00 лв.

Сребърни обеци - Stars duo

58.00 лв.

Сребърни обеци - Ansel

69.00 лв.

Сребърни обеци - Glam mini hoops

59.00 лв.

Сребърни обеци - Gailin

67.00 лв.

Сребърно колие - Happy Clover

44.00 лв.

Сребърен медальон - Key for love

44.00 лв.

Сребърен медальон - Key for happiness

57.00 лв.

Сребърен медальон - Aurea

39.00 лв.

Сребърен медальон - Eternity

35.00 лв.

Сребърно колие - Lumia heart

68.00 лв.

Сребърно колие - Black cat

115.00 лв.

Сребърен синджир - Bead chain 80cm Y

69.00 лв.

Сребърно колие - Alhambra pearl mini

44.00 лв.

Златни обеци - Blink halo

190.00 лв.

Сребърна гривна - Play with me

46.00 лв.

Сребърни обеци - Cussion halo

104.00 лв.

Сребърна гривна - Hearts station

59.00 лв.

Преоткрийте света на сребърните бижута със Selina Jewellery. Ние ви предлагаме изключително стилни модели с високо качество, с които да се почувствате ослепителни.

Какво представляват сребърните бижута?

Сребърните бижута са елегантен начин, по който да подчертаете вашата красота. Те могат да бъдат обеци, колиета, пръстени и гривни, подходящи за различните поводи.

При избора на сребърни бижута от изключителна важност е изработката. Тя трябва да е прецизна с внимание към всеки детайл. Можете да избирате между бижута, които са изработени само от сребро или да имат по-специална обработка, каквато е позлатата, родиевото покритие и други.

Друг съществен момент при избора на сребърни бижута е да имат контролен печат, който е официален знак и служи за гаранция на чистотата на благородния метал. Най-често използваният вид сребро при изработката на сребърни бижута е сребро с проба 925 или познато още като стерлингово сребро.

Това означава, че дадено бижу съдържа 92.5% сребро, а останалите 7.5% са примеси. Този тип сребро е най-подходящо за направата на различните бижута, тъй като е достатъчно меко за обработване, но и е устойчиво на външни влияния.

Среброто като метал е блестящ, мек и ковък, но леенето на чисто сребро е невъзможно поради неговите свойства. Най-чистата форма на сребро, която можете да срещнете е с проба 999. Това означава, че има 99.9% съдържание на сребро, но то не се използва в изработката на сребърни бижута, прибори и съдове.

Как да се грижим правилно за тях?

Грижата и вниманието към вашите сребърни бижута е от съществено значение, за да можете да запазите техния оригинален вид, да не нараните покритието и да ги носите дълги години.

В тази връзка е изключително важно да бъдете внимателни с бижута, които имат камък или друг тип допълнителни детайли, тъй като те са по-податливи на надраскване и губене на техния блясък.

Съхранявайте ги правилно
От изключителна важност е правилно да съхранявате вашите сребърни бижута. Те не бива да са изложени на много високи или ниски температури, влага и пряка слънчева светлина.

Едно от най-важните неща при съхраняването на бижуто е да се пази от надраскване от други предмети или абразиви. Именно затова избягвайте да слагате вашите бижута едно върху друго, за да не се надраска тяхното покритие.

Най-добрият начин за съхранение е на тъмно в хубава кутия, специално предназначена за бижута. Препоръчително е да има отделения, така че всяко едно бижу да е отделено. В допълнение можете да съхранявате бижутата в отделна торбичка, направена от плат или найлон.

Избягвайте да ги мокрите
Въпреки, че мокренето с вода не е предпоставка за потъмняване на сребърните бижута, то някои модели е препоръчително да не се мокрят. Това се отнася най-вече за бижутата, които имат лепени камъни. Най-често те са перли, марказит и кристали Swarovski, които не са в обков.

Избягвайте досега им с козметика, парфюми, грим и минерална вода
Бялата и декоративна козметика, както и парфюмите също могат да окажат неблагоприятно влияние върху среброто, като допринесат за бързото потъмняване и губенето на блясъка на сребърното бижу. Затова бъдете внимателни при използването на парфюми, козметика и грим.

Почиствайте ги редовно
Редовното почистване е ключът към правилната грижа за вашите сребърни бижута. Можете да използвате мека кърпа, с която да ги почиствате винаги след носене и преди да ги приберете обратно в тяхната кутия.

Повечето бижута, които ще откриете в Selina Jewellery, са родирани. Това означава, че върху среброто има тънък слой родий, чиято цел е да предпази бижуто от оксидация. Именно затова е важно при сребърните бижута да се съхрани покритието, като се пази от триене и надраскване.

За да премахнете отпечатъци от пръсти и следи от прах, то има няколко различни начина, по които можете да го направите.

Един от най-добрите сред тях е използването на топла вода и малко сапун или веро, което е без цитрусови есенции. Друг ефективен начин за почистване на сребърните бижута е като използвате препарат, специално предназначен за сребро.

Почистването с паста за зъби също е възможно, но само на сребърни бижута, които нямат позлата или родиево покритие. Имайте предвид, че пастата не бива да съдържа абразивни частици.

В тази връзка триенето със сода с цел почистване на бижута, е крайно непрепоръчително. Този метод може да има временен ефект, но бързо отминава, след което бижуто започва още по-бързо да оксидира.

А ако не сте сигурни как да почистите вашите сребърни бижута, винаги можете да се свържете с нас за съдействие.

Защо потъмняват?
Потъмняването е срещано при сребърните бижута, като тук е важно да отбележим, че колкото по-полирано е среброто, толкова по-малко оксидира. Потъмняването представлява образуване на тънък слой корозия, като по този начин цвета на бижутата се променя и съответно те потъмняват.

Човешката пот е една от причините за това. Също така, както споделихме, парфюмите, козметиката, препаратите, гримът и минералната вода могат да имат неблагоприятно влияние върху среброто.

Именно това са и най-честите причини за потъмняване на този метал. И не на последно място неправилното съхранение на сребърните бижута също може да доведе до тяхното потъмняване.

Какви сребърни бижута се предлагат в Selina Jewellery?
В Selina Jewellery ще откриете богата гама от бутикови сребърни бижута на утвърдени международни дизайнери и ювелири, подходящи за различните поводи.

Предлагаме ви изключително красиви модели обеци, гривни, пръстени, колиета, синджири, часовници, гривни за глезен, сребърни лъжички и кръстове. Всяко едно бижу е грижливо избрано от нас, така че да се откроите и смело да изразите вашата уникалност.

Selina Jewellery е вълшебно място с изкушаващи колекции от сребърни накити с фина изработка, циркон, скъпоценни камъни, перли, керамика и кожа. Следвайки топ трендовете ние се стремим да ви предложим сребърни бижута, които се отличават с креативен дизайн и прецизно качество на подбрани дизайнери.

В нашия онлайн магазин ще намерите шедьоври на италиански дизайнери, както и ще усетите полъха на Тайланд, Ориента и Индия. А най-ценна от всички за нас е българската колекция от български ювелири, която съхранява традиции и още нещо.

Често задавани въпроси

В каква опаковка пристигат сребърните бижута?
За нас от Selina Jewellery е важен всеки детайл. Именно затова, избирайки сребърни бижута от нашия магазин, вие ще ги получите в красива брандирана опаковка заедно със сертификат за автентичност.

Колко струва доставката?
Всяка направена поръчка се доставя с куриерска фирма Спиди. При поръчка над 80 лв доставката е напълно безплатна.

За поръчки, които са под 80 лв, цената е следната:

3,80 лв за доставки до офис на Офис на Спиди
5,60 лв за доставки до личен адрес

За колко време ще пристигне поръчката ми?
Стандартният срок за доставка е между 1 и 2 работни дни, като поръчките направени до 16:00 часа, се обработват още в същия ден и се доставят на следващия работен ден. При по-голяма натовареност на куриерските фирми са възможни промени в сроковете.

Мога ли да получа отстъпка от цените в сайта?
В Selina Jewellery можете да се възползвате от талони за отстъпка, намаления, промоции и промокодове, които се организират на определен период. В тази връзка ви съветваме да следите в нашия сайт за актуални предложения. Наред с това предлагаме и подаръчни ваучери, за да изненадате любим човек.

В случай на допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас по следните начини:

чрез нашата Форма за контакт
на телефон: 0882 531 316
по имейл: info@selina.bg

Мога ли да направя поръчка, без да се регистрирам в сайта?
Регистрацията на нашия сайт е необходима, за да можете да проследите вашата поръчка, както и да разгледате нейната история. Освен това, с помощта на предоставените данни се улеснява процеса на покупката.

Мога ли да върна закупен продукт?
В рамките на 14 дневен срок имате право да върнете закупен от вас продукт, като попълните Формуляр за упражняване право на отказ.

Всяка поръчка, направена онлайн и доставена до адрес, е необходимо да се върне в безупречен търговски вид, в нейната оригинална опаковка заедно с всички придружаващи документи и сертификати.

Адресът, на който да я изпратите, е:

“СЕЛИНА ОНЛАЙН ЕООД”
Телефон: 0882531316
Адрес: гр.Стара Загора, ул.”Дравска епопея” 6, ет. 1, офис 3