Показване на 5 резултата

Сребърна гривна за глезен - Sea stars

49.00 лв.

Сребърна гривна за глезен - Tiny Circles

48.00 лв.

Сребърна гривна за глезен - Petit dots

27.00 лв.

Сребърна гривна за глезен - Charm Flo

33.00 лв.

Гривна за глезен - Shiny leaves

44.00 лв.

Сребърни гривни за крак

Гривните са перфектното допълнение към вашата визия. Всяко едно бижу е от съществено значение, тъй като подчертава вашия стил, характер и индивидуалност, предизвиквайки ви да бъдете себе си.

Но наред с класическите бижута, които обикновено сме свикнали да носим, то сребърните гривни за крак са малко по-различен аксесоар, който прави визията ви дори по-интересна.

Какво представлява сребърната гривна за крак ?
Интересен е фактът, че в миналото гривните за крак са били по-популярни от класическите сребърни гривни за ръце. Тяхното съществуване датира още от древни времена, като най-популярни са били в Египет, Индия и други арабски страни.

Носенето на гривна на глезена е означавало различни неща в различните култури. За някои тя е показвала какъв е социалният и семеен статус на жената. Така, например, в древен Египет жените, които носели гривна на крака си, показвали, че са омъжени.

Днес гривната за крак се носи като аксесоар, който да допълни визията на жената. Това бижу притежава уникален чар и е най-предпочитано за носене през летните месеци. По-голямата част от моделите, които се предлагат, са направени от сребро и имат допълнителни висящи елементи, правейки дизайна неповторим.

Имат ли подвидове?
Сребърните гривни за крак се различават по техния дизайн и начин на изработка. В зависимост от избрания модел, някои гривни можете да ги съчетаете с ежедневна или плажна визия, а други с вечерен тоалет.

Те могат да имат нежни елементи като :

● висящ ключ
● сърчица
● цирконий или елемент, който обгръща пръстчето на крака

Марки, колекции и качество
Selina Jewellery е онлайн магазин с богата история и традиция. За нас покупката на бижу е едно несравнимо изживяване, на което всяка дама трябва да се наслади. Именно затова и внимателно подбираме колекциите, които ви предлагаме.

При нас ще откриете ефектни сребърни гривни за крак, които се отличават с високо качество и красиви дизайни. Те са изработени от сребро 925, като повечето модели имат родиево покритие, което предпазва от потъмняване.

За кого са предназначени?
Сребърните гривни за крак са един от любимите аксесоари на дамите, които обичат да бъда различни и да подчертаят своя стил и индивидуалност. Тези красиви и много нежни бижута са идеалният подарък за любимия човек. Избирайки Selina Jewellery, вие ще получите бижуто в красива подаръчна опаковка със сертификат за качество и автентичност.

Размери и ценови диапазони
При повечето модели сребърни гривни размерът е стандартен като в края на гривната може да има удължител от халкички. Това позволява лесно и удобно да регулирате дължината на сребърната гривна за глезен.

Ценовият диапазон на предлаганите от нас продукти варира, като зависи от избрания от вас модел. Цената на гривната за крак се определя според сложността на дизайна, както и вида на материалите, които са използвани. Моделите сребърни гривни, които са по-масивни, с по-сложен дизайн и със скъпоценни камъни, са с по-висока цена от по-минималистичните гривни.

Често задавани въпроси

За кого са подходящи сребърните гривни за крак?
Сребърните гривни за крака са нежно дамско бижу, с което да подчертаете вашата визия. Те са подходящи за ежедневна, плажна или вечерна визия.

От какво са направени гривните за глезен?
Сребърните гривни за глезен са направени от сребро 925. Те могат да имат допълнителни висящи елементи или цирконий, отличаващи се с високо качество.

Каква е разликата между различните модели?
Моделите, които ще откриете в Selina Jewellery, се различават по техния размер, стил и дизайн.

Какъв е размерът на сребърните гривни за крак?
Размерът на сребърните гривни е стандартен, подходящ за носене на крака. А за по-голямо удобство моделите разполагат с удължител от халкички, така че лесно регулирате размера на бижуто.

Как мога да поръчам сребърна гривна за глезен?
Можете да поръчате сребърна гривна за глезен по следните начини:

Онлайн – за целта е необходимо да направите регистрация в няколко лесни стъпки. Това улеснява процеса на покупка и ви дава възможността да проследите вашата поръчка;

На телефон: 0882 531 316 – информацията, която трябва да предоставите, е име, фамилия, телефон, e-mail, адрес за доставка.

Каква е цената за доставка?
Всички поръчки се доставят с куриерска фирма Спиди. В случай, че общата сума на вашата поръчка е на стойност над 80 лв, то доставката ще бъде напълно безплатна.

Цената на доставката за поръчки, които са под тази сума, е:

● 3,80 лв за доставка до офис на Спиди
● 5,60 лв за доставка до избран от вас личен адрес

Мога ли да върна продукта, ако не отговаря на очакванията ми?
Имате право да върнете закупената от вас сребърна гривна за крак в рамките на 14 дни от датата на доставка.

Условията за връщане на продукт са:

● Попълване на Формуляр за упражняване право на отказ
● Продуктът да е в безупречен търговски вид
● Сребърната гривна за крак да бъде върната в нейната оригинална опаковка заедно със сертификат за качество и автентичност

Изпраща се на адрес:

● “СЕЛИНА ОНЛАЙН ЕООД”
● Телефон: 0882531316
● Адрес: гр.Стара Загора, ул.”Дравска епопея” 6, ет. 1, офис 3

При допълнително възникнали въпроси, можете да се свържете с нас:

● на телефон: 0882 531 316
● по имейл: info@selina.bg
● като попълните нашата Форма за контакт