fbpx Прескочи към основното съдържание

филтри

ЦЕНА

Price: 0 лв. - 945 лв.

ВИД

МАТЕРИАЛ

КАМЪК

ВИД

Сребърни пръстени

Пръстенът – това вечно изкушение с магическа сила и символика… Независимо дали искате да направите силно впечатление или да добавите елегантен детайл към вашата визия, ние сме селектирали колекция от дамски сребърни пръстени в разнообразни стилове и дизайн – фини, класически, дръзки, впечатляващи.
Независимо дали се увличате по минималистични модели или пищни дизайни, които веднага приковават погледа, изразявайте смело стила си, комбинирайте своите любими сребърни пръстени така, че да създавате нови и нови визии. Сребърните пръстени са подходящи за stacking и лесно се комбинират със сребърни гривни, сребърни колиета и сребърни обеци.
Ако искате да направите специален подарък на любим човек, сребърният пръстен е чудесен избор. Важно условие е да знаете точния размер и предпочитания. Ако не сте сигурни какъв е правилният размер на пръстена, можете да измерите вътрешния диаметър или обиколката на стар пръстен. Чрез таблицата ни за размери лесно ще се ориентирате и подберете пръстен с подходящ размер.
Сега е по-лесно от всякога да изберете и закупите сребърни пръстени онлайн. Можете да разгледате спокойно и в уюта на своя дом пълни каталози със сребърни пръстени онлайн. Когато избирате онлайн магазин за бижута, препоръчително е да селектирате реномирани фирми с традиция и опит в бижутерията, които гарантират качеството на своите бижута. Всяко сребърно бижу трябва да бъде маркирано с контролен печат от лаборатория.

Количка