Методи на плащане

  • ПЛАЩАНЕ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

    При избор на този метод, Вашата пратка се доставя чрез наложен платеж посредством пощенски паричен превод. При доставката, дължимата сума се заплаща на куриера, а в замяна се издава разписка за пощенски паричен превод. Моля съхранете платежния документ. Той заменя касовия бон и е необходим при предявяване на рекламация или желание за връщане или замяна на продукт.

  • ПЛАЩАНЕ С КАРТА

    За картови разплащания се доверяваме на услугите на международната платформа Stripe. Плащането се осъществява чрез виртуален ПОС терминал. Приемаме VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS.
    Stripe е една от най- сигурните и мощни разплащателни платформи в света на онлайн търговията. Повече информация относно сигурността при онлайн плащане чрез Stripe може да откриете тук.

    ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПОЗВЪНЕТЕ НА ТЕЛЕФОН +359 899 94 65 22 или ни пишете на info@selina.bg

Доставка

 

Доставяме Вашите поръчки чрез куриерска фирма SPEEDY до всеки адрес в рамките на България на цена 6,00 лв. с ДДС и до офис или автомат на SPEEDY на цена 4,50 лв. с ДДС.

 

Поръчки над 80лв се доставят безплатно.

След като направите своя избор, ще получите автоматичен e-mail.

Срокове

Доставките се извършват в рамките на 1-2 работни дни в зависимост от това, кога е направена поръчката и какъв е графикът за доставки на куриерската компания.
Поръчки направени до 15:00 часа се доставят на следващия ден до 18:00 часа.
Поръчки направени в петък след 15:00ч., събота и неделя, се обработват и изпращат в понеделник.
* В предпразнични дни, срокът за доставка може да се удължи, поради натовареността на куриерите.

Опция преглед

Всяка поръчка от Селина се доставя с опция ПРЕГЛЕД И ТЕСТ, което дава възможност в присъствието на куриера да разгледате и премерите получения артикул и да направите на момента избор дали да задържите или да върнете обратно изделието. Разходите за доставка при връщане на продукт са за сметка на клиента. 
В случай, че продуктът е счупен или наранен в момента на доставка, е необходимо да информирате куриера. 

Политика на връщане

В 14 дневен срок от датата на доставка, имате право,  без да посочвате причината за вашето решение, да върнете вашата покупка, а ние ще заменим продукта с друг по ваш избор или ще възстановим плащането.

За да упражните правото си на връщане, е необходимо да попълните формулярът за упражняване право на отказ от договора.

Продуктът трябва да бъде върнат в безупречен търговски вид и в оригиналната опаковка, в която е бил доставен, заедно с придружаващите го документи и сертификати.

При връщане на поръчка, Селина ще възстанови стойността на върнатия артикул по банков път в срок от 7 календарни дни от датата на получаване и преглеждане на продукта.

Разходите по транспорта на заменения или върнат продукт са за сметка на клиента.

Доставка в чужбина

За доставки извън България, моля свържете се с нас по имейл или телефон, за да предоставим варианти, срокове и такси.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПОЗВЪНЕТЕ НА ТЕЛЕФОН +359 899 94 65 22 или ни пишете на info@selina.bg