Показване на единичен резултат

Сребърна лъжичка - Кръстница

159.00 лв.

Сребърни лъжички

Идеята за подаряване на сребърна лъжичка съществува от много отдавна, но и до ден днешен си запазва своята символика. Сребърните лъжички са елегантен подарък, който е израз на нашите най-добри чувства към детето, на което го подаряваме, както и към неговите родители.

За какво се използват и как служат сребърните лъжички?
Има поверие, че когато изникне първото зъбче на малкото дете, трябва да му се подари сребърна лъжичка, за да бъдат и останалите зъбки здрави. А друго казва, че малките бебета трябва да се захранят със сребърни лъжички, за да бъдат здрави и заради благоприятните ползи, които среброто има върху техния организъм.

Мощната сила, която среброто притежава, е известна от хиляди години. Не случайно в страни като Египет, Индия и Китай този благороден метал е бил използван в медицината. Известно със своите антибактериални свойства, среброто е било използвано от различни цивилизации за пречистване на водата, така че да се убият вредните бактерии.

Освен това, благородниците са използвали сребърни прибори за съхранение на храната, хранели са се със сребърни прибори и са пиели от сребърни чаши. Днес лекарите потвърждават полезните свойства, които притежава, и не случайно препоръчват бебетата да се захранват със сребърни лъжички.

Подходящи ли са за подарък?
Сребърните лъжички са чудесен подарък за кръщене и друг специален повод като изписване на новородено, погача, рожден ден и други. Подаряването на сребърна лъжичка е стара традиция, която и днес продължава да се спазва.

Освен красиви, те са и много полезни, особено за бебе, което е в период на захранване. И не на последно място сребърните лъжички са подарък, който ще остане като скъп спомен и може да се превърне в традиция на семейството, предавайки се от поколение на поколение.

Какви са ползите от сребърните лъжички?
Както споделихме, среброто е известно със своите антибактериални свойства. Научно доказано е, че този метал поддържа имунитета, а неговите сребърни йони оказват благоприятен ефект върху синтеза на нуклеиновите киселини. Както знаем, тези са от съществено значение за активната работа на нашия мозък.

А ползите от това да се използват сребърни лъжички при хранене на бебе са:

имат бактерицидно действие – среброто убива микробите в храната.

подсилва имунитета– когато йоните на среброто попаднат в организма, подобряват функцията на имунната система.

безвредни са за детето – за разлика от пластмасовите, сребърните лъжички са напълно безвредни за детето, като единствено и само могат да укрепят неговото здраве.

Именно затова сребърните лъжички са много повече от просто подарък. Те оказват изключително благоприятно влияние върху организма на детето.

В Selina Jewellery ще откриете сребърни лъжички с красиви дизайни, които се отличават с високо качество, фина изработка, направени с внимание към всеки един детайл. Има модели, които са само от сребро и такива, които са с позлата, а част от тях могат да се персонализират като се гравира името на детето.

Често задавани въпроси

Как са изработени сребърните лъжички?
Сребърните лъжички са изработени от сребро 925 с допълнително екологично чисто безцианидно покритие от сребро 999,9 с дебелина над 4 микрона.

В каква опаковка пристигат?
Всяка сребърна лъжичка ще получите в красива подаръчна кутия заедно със сертификат за качество и автентичност.

Колко струва доставката?
Имате възможност за напълно безплатна доставка при поръчка над 80 лв.

В случай, че сумата на вашата поръчка е под тази стойност, цените за доставки са следните:

● при поръчка до офис на Спиди цената е 3,80 лв
● при поръчка до ваш личен адрес цената е 5,60 лв

Всяка покупка се доставя с куриерска фирма Спиди.

За колко време ще пристигне поръчката ми?
Ако сте направили поръчка до 16:00 часа, то ние ще я обработим и изпратим още в същия ден, а ще бъде доставена до вас на следващия работен ден. В случай, че направите поръчка след 16:00 часа, събота или неделя, тя ще бъде обработена и изпратена на следващ ден.

Мога ли да получа отстъпка от цените в сайта?
През определен период от време, в онлайн магазин Selina Jewellery може да се организират промоции, промокодове и отстъпки. За целта ви препоръчваме да следите в нашия сайт за актуални предложения. Също така ви предлагаме и ваучери за подарък, с които да изненадате любим човек.

Мога ли да направя поръчка, без да се регистрирам в сайта?
Регистрацията на нашия сайт е необходима, за да имате достъп до състоянието и историята на вашата поръчка. Информацията, която ще ви поискаме, е необходима за бързия и лесен процес на покупка.

Можете да направите поръчка и на телефон: 0882531316, като за целта ще е необходимо да предоставите: име и фамилия, телефон за връзка, e-mail и адрес за доставка.

Мога ли да върна закупен продукт?
В случай, че искате да върнете закупена от нашия онлайн магазин сребърна лъжичка, то можете да го направите в рамките на 14-дневен срок от датата на доставка на продукта.

За да можете да върнете продукта, той трябва да е в безупречен търговски вид и да бъде върнат в неговата оригинална опаковка заедно със сертификат за автентичност. Необходимо е да попълнете Формуляр за упражняване право на отказ.

Адресът, на който трябва да се върне продукта, е:

● “СЕЛИНА ОНЛАЙН ЕООД”
● Телефон: 0882531316
● Адрес: гр.Стара Загора, ул.”Дравска епопея” 6, ет. 1, офис 3

При допълнителни въпроси можете да се свържете с нас по следните няколко начина:

● чрез Формата за контакт
● по e-mail: info@selina.bg
● на телефон: 0882 531 316